به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان این اداره کل در راستای اجرای طرح بازرسی، نظارت و کنترل پیش بسته بندی فرآورده های اساسی شهروندان استان اصفهان در شش ماهه اول سال جاری اقدام به نظارت و بازرسی از مراکز عرضه و تولید فرآورده های غذایی از جمله چای، ماکارونی، لبنیات، محصولات بهداشتی، غذای آماده و نیمه آماده، رب گوجه فرنگی، عسل، بسته بندی مرغ و گوشت، کیک و کلوچه، آب نبات، چیپس، قند و شکر،بستنی، چیپس و پفک و انواع سس نموده است که از این تعداد 100 نمونه فرآورده نمونه برداری و 5000 مورد آزمون پیش بسته بندی جهت سنجش وزن محصول و مقایسه با وزن اعلامی از طرف تولید کننده انجام شده است. نتایج آزمون بدست آمده نیز جهت بررسی و برخورد قانونی با کم فروشی به مرکز ملی اندازه شناسی، اوزان و مقیاس های سازمان ملی استاندارد ایران منعکس گردید.
یکی از وظایف سازمان ملی استاندارد با توجه به سیاستهای کلان دولت مردمی سیزدهم و به تبع آن اداره کل استاندارد اصفهان، به استناد بند ۷ ماده ۷ و نیز مواد 19 و 45 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مصوب سال ۱۳۹۶ و همچنین ماده ۲۹ ضوابط و مقررات اوزان و مقیاس ها مصوب سال ۱۳۷۵مجلس شورای اسلامی اجرای طرح کنترل و نظارت محصولات پیش بسته بندی در سطح بازار و مراکز تولیدی به منظور تشخیص کم فروشی می باشد.