به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، در حاشیه برگزاری بیستمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی و تجهیزات وابسته استان اصفهان و در راستای تکریم ارباب رجوع و رفع مشکلات واحدهای تولیدی صنایع غذایی استان، نشست تخصصی با حضور جناب آقای دکتر ابراهیمی سرپرست دفتر تخصصی امور بینالملل و حلال سازمان ملی استاندارد، سرپرست اداره کل استاندارد استان، معاونت غذا و دارو و اعضای کمیسیون صنایع غذائی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان اصفهان در محل نمایشگاههای بینالمللی اصفهان برگزار گردید.
مهدی هادی در این جلسه اظهار داشت: اصفهان بهعنوان یکی از استانهای صنعتی و پیشتاز در زمینه تولید مواد غذایی میباشد. لذا رفع مشکلات این واحدها کمک بزرگی به این صنعت در سطح کشور میکند.
سرپرست اداره کل استاندارد استان تاکید کرد: تغییر نشانه گذاریها بر روی محصولات با توجه به قوانین و مقررات موجود الزامی بوده و برای انتخاب واحدهای تولیدی نمونه نیز دستورالعمل مربوطه به روز رسانی شده که واحدهای متقاضی میبایست ضمن رعایت نکات لازم و طی کامل مراحل مربوطه در این فرایند شرکت نمایند.
وی اظهار داشت: با توجه به همگرایی که در مدیران دولت خدمتگزار برای تسهیل در امر تولید با کیفیت و بهبودسطح خدمت رسانی به صنعت وجود دارد، بسیاری از این مشکلات میتواند از طریق تعامل و ارتباط بین دستگاههای اجرایی استان حل و فصل شود.
دبیر شورای استاندارد استان به اقدامات انجام شده در دوره تحولی سازمان ملی استاندارد ایران اشاره کرد و گفت: با برنامهریزی دقیق، نگاه امیدوارانه به آینده، مدیریت جهادی و تلاش هوشمندانه میتوان بر مشکلات فائق آمد و شاهد رشد و رونق در همه حوزههای صنعت و تولید بود.
دکتر ابراهیمی ضمن مفید و موثر بودن این نشست اظهار داشت: درجه بندی نشان استاندارد و نیز بازنگری در آئین نامهها و دستورالعملهای موجود در دستور کار سازمان ملی استاندارد بوده و مسئولین دستگاههای اجرایی میبایست از بخشی نگری و نگاه جزیرهای به مسائل پرهیز نمایند.
در این نشست دبیر کمیسیون صنایع غذائی استان و اعضا به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند که پاسخهای مربوطه لازم به آنها داده شد. همچنین در این جلسه، از زحمات یکساله جناب آقای دکتر مالکی سرپرست قبلی اداره کل تجلیل و با تقدیم لوح تقدیر و یادبود از ایشان قدردانی بعمل آمد.